Aan het laden.......

Bitumen dakbedekking

In Nederland voeren bitumineuze systemen de overhand. Wekking Dakbedekking werkt al jaren met bitumineuze dakbedekking en adviseert dit soort dakbedekking dan ook graag aan zijn klanten. De dakbedekking is zeer duurzaam en heeft een gemiddelde levensduur van 30 jaar.  Ruim 85% van alle Nederlandse daken worden bitumineus uitgevoerd.  
 
Bitumen dakbedekking is goedkoper dan andere dakbedekking, zoals EPDM, en is duurzaam. Het is gemakkelijk te herstellen of vervangen wanneer er schade is ontstaan aan het dakleer. Ook voor het gebruik van ISOLATIE (graag een link naar een isolatie pagina) kunt u het best voor een bitumen dakbedekking kiezen. De bitumen dakbedekking kan namelijk direct op de isolatielaag geplaatst worden. Ook is bitumen dakbedekking geschikt voor een groen dak! lekker duurzaam dus. Extra groen op uw eigen dak én daarnaast ook nog een extra isolatielaag!
 
Een bitumen dakbedekking is een soort dakbedekking waarbij het materiaal bestaat uit aardolie in combinatie met glasvlies of polyester. Door gebruik te maken van verschillende materialen, zoals elastomeer bij SBS bitumen of plastomeer bij APP bitumen, kunnen bitumen dakbedekkingen elastisch gemaakt worden en is het beter bestand tegen Uv-straling.
 
Wat is bitumen dakbedekking: APP
Bitumen dakbedekking met APP (Atactisch PolyPropyleen) bewerking is bitumen dakbedekking verwerkt met een elastische kunststof. Dit zorgt ervoor dat de bitumen: 
– Soepeler en buigzamer is goed bij groot temperatuurverschil)
– UV bestendig is
– weinig onderhoud nodig heeft 
 
Wat is bitumen dakbedekking: SBS
Bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerking is bitumen dakbedekking verwerkt met kunstmatig gefabriceerd rubber. Dit zorgt ervoor dat de bitumen: 
– Soepeler en buigzamer is (goed bij groot temperatuurverschil)
– Grote kleefkracht heeft (dit verkleint de kans op lekkages aanzienlijk)
 
Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat, vraagt u hieronder een offerte aan. Wij komen altijd van te voren even langs om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.